Ugrás a fő tartalomra

9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.


+36-20-250-2313

Egyéb képzéseink


FELNŐTTKÉPZÉS

Az aktuálisan meghirdetett képzéseket lásd itt: https://vmszc.hu/hirek 

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000175

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000466

A Vas Vármegyei Szakképzési Centrum engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény. 2015 óta rendszeresen szervezünk képzéseket. Felmerülő munkaerőpiaci igények és megfelelő számú jelentkező esetén centrumunk meg tud szervezni és le tud bonyolítani bármilyen, a képzési profiljába tartozó képzést.

FELNŐTTKÉPZÉSI KÍNÁLAT:

 • részszakmák: A képzési profilunkba tartozó valamennyi alapszakmán belüli részszakma megszerzésére irányuló képzést le tudunk bonyolítani. A képzésekért általában képzési díjat kell fizetni, kivéve a támogatásból megvalósuló képzéseket.
 •  szakképesítések: A képzési profilunkba tartozó valamennyi szakképesítés megszerzésére irányuló képzést le tudunk bonyolítani a szakképző iskoláinkon keresztül. Ezek a képzések INGYENESEK! (A részleteket lásd lejjebb.)
 • egyéb képzések: Általában rövidebb képzési idejű (5-50 óra), bármilyen jellegű képzés, tanfolyam, ami végzettséget vagy képzettséget nem igazol. Például: nyelvtanfolyamok, különböző szakmákhoz kapcsolódó tanfolyamok, cégek által megrendelt továbbképzések, hobbi-tanfolyamok stb. A képzésekért általában képzési díjat kell fizetni, kivéve a támogatásból megvalósuló vagy a munkáltató által finanszírozott képzéseket.

INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK A CENTRUM ISKOLÁIBAN

A Vas Vármegyei Szakképzési Centrum 13 szakképző iskolája ingyenesen tudja kínálni a képzési profiljukba tartozó szakmai képzéseket. Az első szakképesítés megszerzését célzó szakmai képzés és az azt követő képesítő vizsga a résztvevők számára ingyenes a szakképzési törvény 3. § (1) b) pontja alapján.

A szakképesítések listája és az egyes szakképesítések tartalma (Programkövetelmények) megtalálhatók itt: https://szakkepesites.ikk.hu/

A centrum és a szakképző iskolák időről időre meghirdetnek ingyenesen elvégezhető szakmai képzéseket (lásd itt: https://vmszc.hu/hirek ) Amennyiben vállalatok vagy intézmények részéről igényként felmerül saját munkavállalóik részére egy bizonyos szakképesítés megszerzése, a centrum iskolái le tudják bonyolítani ingyenesen a szükséges szakmai képzést (megfelelő létszámú jelentkező és a képzéshez szükséges személyi és tárgyi feltételek rendelkezésre állása esetén).

További információ a 06 30 529 5995 telefonszámon kérhető.


DokumentumokKIMIKK

  • SZC logo fehér
  • Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

   9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

  • Telefon: +36-20-250-2313

   E-mail: info@vmszc.hu

   OM azonosító: 203062

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


  2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum