Ugrás a fő tartalomra

9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.


+36-20-250-2313

Egyéb képzéseink


FELNŐTTKÉPZÉS

Az aktuálisan meghirdetett képzéseket lásd itt: https://vmszc.hu/hirek 

Felnőttképzési engedélyszám: E/2020/000175

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000466

A képzőszerv azonosítója (hatósági képzések): 4974

A Vas Vármegyei Szakképzési Centrum felnőttképzési és közlekedési hatósági engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény. 2015 óta rendszeresen szervezünk képzéseket. Felmerülő munkaerőpiaci igények és megfelelő számú jelentkező esetén centrumunk meg tud szervezni és le tud bonyolítani bármilyen, a képzési profiljába tartozó képzést.

FELNŐTTKÉPZÉSI KÍNÁLAT:

 • részszakmák: A képzési profilunkba tartozó valamennyi alapszakmán belüli részszakma megszerzésére irányuló képzést le tudunk bonyolítani. A képzésekért általában képzési díjat kell fizetni, kivéve a támogatásból megvalósuló képzéseket.
 • szakképesítések: A képzési profilunkba tartozó valamennyi szakképesítés megszerzésére irányuló képzést le tudunk bonyolítani a szakképző iskoláinkon keresztül. Ezek a képzések INGYENESEK! (A részleteket lásd lejjebb.)
 • hatósági gépkezelői képzés: 2024-ben új elemként jelent meg a centrum képzési kínálatában a 30 órás Vezetőüléses targonca-kezelői képzés. A képzést a szakképzési centrum más képzőkhöz képest jelentősen kedvezőbb áron kínálja.
 • egyéb képzések: Általában rövidebb képzési idejű (5-50 óra), bármilyen jellegű képzés, tanfolyam, ami végzettséget vagy képzettséget nem igazol. Például: nyelvtanfolyamok, különböző szakmákhoz kapcsolódó tanfolyamok, cégek által megrendelt továbbképzések, hobbi-tanfolyamok stb. A képzésekért általában képzési díjat kell fizetni, kivéve a támogatásból megvalósuló vagy a munkáltató által finanszírozott képzéseket.

INGYENES SZAKMAI KÉPZÉSEK A CENTRUM ISKOLÁIBAN

A Vas Vármegyei Szakképzési Centrum 13 szakképző iskolája ingyenesen tudja kínálni a képzési profiljukba tartozó szakmai képzéseket. Az első szakképesítés megszerzését célzó szakmai képzés és az azt követő képesítő vizsga a résztvevők számára ingyenes a szakképzési törvény 3. § (1) b) pontja alapján.

A szakképesítések listája és az egyes szakképesítések tartalma (Programkövetelmények) megtalálhatók itt: https://szakkepesites.ikk.hu/

A centrum és a szakképző iskolák időről időre meghirdetnek ingyenesen elvégezhető szakmai képzéseket (lásd itt: https://vmszc.hu/hirek ) Amennyiben vállalatok vagy intézmények részéről igényként felmerül saját munkavállalóik részére egy bizonyos szakképesítés megszerzése, a centrum iskolái le tudják bonyolítani ingyenesen a szükséges szakmai képzést (megfelelő létszámú jelentkező és a képzéshez szükséges személyi és tárgyi feltételek rendelkezésre állása esetén).

További információ a 06 30 529 5995 telefonszámon kérhető.


DokumentumokKIMIKK

  • SZC logo fehér
  • Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

   9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

  • Telefon: +36-20-250-2313

   E-mail: info@vmszc.hu

   OM azonosító: 203062

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


  2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum