Ugrás a fő tartalomra

9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.


+36-20-250-2313

Hírek


2024. okt. 8.
Kremser Csaba
  • esemény

Szintet lépett a nyelvvizsga a Kereskedelmiben

Új időszámítás indul a VVSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikumban. A német nyelv oktatása eddig is kiemelt szerepet játszott az intézmény életében, ezután viszont a nemzetközi szintéren, valamint a Német Kultuszminisztérium által is elismert DSD nyelvvizsgát is fel tudja kínálni diákjainak.

Szintet lépett a nyelvvizsga a Kereskedelmiben
Új időszámítás indul a VVSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikumban.
A német nyelv oktatása eddig is kiemelt szerepet játszott az intézmény életében, ezután viszont a nemzetközi szintéren, valamint a Német Kultuszminisztérium által is elismert DSD nyelvvizsgát is fel tudja kínálni diákjainak.
Az ünnepélyes rendezvényen jelen volt Szentgyörgyvári Róbert, a Vas Vármegyei Szakképzési Centrum kancellárja, Rettegi Attila, a VVSZC főigazgatója, dr Sárayné Süle Gabriella a Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Kollégium igazgatója, valamint Kirsten Ahlers, a Budapesti Német Nagykövetség kulturreferense.

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Kulturális rendezvény szervezője képzés Szombathelyen

Kulturális rendezvény szervezője képzés Szombathelyen

A Vas Megyei SZC Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium megfelelő számú jelentkező esetén Kulturális rendezvény szervezője szakképesítést nyújtó (programkövetelmény száma: 03145001) képzést tervez indítani 2022. január második felében.

2021. dec. 1.
SZC
Iskoláink nyílt napjai

Iskoláink nyílt napjai

Iskoláink szeretettel várják a végzős nyolcadik osztályos tanulókat és az érdeklődő szülőket a Nyílt napok rendezvényeken. A programokon személyesen tájékozódhatnak a meghirdetett képzésekről, közvetlen benyomást szerezhetnek az iskola életéről.

2021. szept. 15.
SZC
Trendek, technikák, megoldások a turizmusban

Trendek, technikák, megoldások a turizmusban

A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében Trendek, technikák, megoldások a turizmusban címmel, informatív és színvonalas rendezvényt tartottak az érintettek részvételével a VVSZC Sárvári Turisztikai Technikumban.

2024. okt. 11.
Kremser Csaba


KIMIKK

    • SZC logo fehér
    • Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

      9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

    • Telefon: +36-20-250-2313

      E-mail: info@vmszc.hu

      OM azonosító: 203062

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


    2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum