Ugrás a fő tartalomra

9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.


+36-20-250-2313

Hírek


2024. jún. 13.
Oladi Technikum
  • esemény

8. Globális Fenntarthatósági Divathét

A 8. Globális Fenntarthatósági Divathét 2024. június 3-8 között idén is izgalmas programmal várta a fenntartható divat iránt érdeklődőket.

8. Globális Fenntarthatósági Divathét

Idén az esemény a hagyományőrzéstől az innovatív, fenntartható és körkörös divattal kapcsolatos tervezés, gyártás, anyagok, a textilhulladékok kezelése és a fenntartható divat témáival foglalkozott.

Ez egy egyedülálló éves globális esemény, amely nemzetközi konferenciát, workshopokat, sajtókonferenciát, divatbemutatókat, valamint a fenntartható és körforgásos divatnak szentelt kísérő rendezvényeket egyesít. A tapasztalt, magasan képzett szakemberek és nemzetközileg is ismert tervezők mellett – akik példaképként szolgálnak ezen a területen – mindig van hely a kreatív fiatal, tehetséges, feltörekvő szakemberek és tervezők számára.

A divatbemutató 2024. június 7-én 19 órai kezdettel került megrendezésre a FUGA- Budapesti Építészeti Központban, melynek tiszteletbeli meghívottjai voltak iskolánk oktatói és diákjai is.

Számos híres tervező mellett idén a díszvendég Justin Haynes amerikai tervező volt, aki tagja a neves Council of Fashion Designers of America szervezetnek és a JUS10H márkájával vált híressé, amely upcycled férfi és női konfekciót egyaránt tartalmaz.

A divatbemutató kezdő programjában nagy megtiszteltetésként megélve a Budapesti Kézműves Kamara által szervezett Divatviadal verseny nyertes ruhái és megálmodói mutatkoztak be, iskolánk végzős divatszabó tanulói: Velladics Vivien és Nemes Jázmin.

Iskolánk Divat-, jelmez- és díszlettervező 9. évfolyamos tanulói (Barcsánics Viola Dorka, Németh Daniella, Papp Lilla) is részt vehettek, motiválódhattak, betekintést nyerhettek egy nemzetközi öko divatbemutató érzésébe. Vidám hangulatban, divatbemutatós élményekkel, megbeszélni valókkal tértek haza.

Képgaléria

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Trendek, technikák, megoldások a turizmusban

Trendek, technikák, megoldások a turizmusban

A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében Trendek, technikák, megoldások a turizmusban címmel, informatív és színvonalas rendezvényt tartottak az érintettek részvételével a VVSZC Sárvári Turisztikai Technikumban.

2024. okt. 11.
Kremser Csaba
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás

Pályaválasztási és Képzési Kiállítás

Megkezdődött a 26. Pályaválasztási és Képzési Kiállítás Szombathelyen, amelynek helyszíne a Haladás Sportkomplexum. Több mint 40 kiállító, 8 előadás és sok-sok szórakoztató program várja a kilátogatókat.

2024. okt. 11.
Kremser Csaba
INGYENES Sminkes és szempillaépítő képzés Szombathelyen!

INGYENES Sminkes és szempillaépítő képzés Szombathelyen!

A Vas Vármegyei SZC Oladi Technikum (felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/006600) november 5-én ismét elindítja a SMINKES ÉS SZEMPILLAÉPÍTŐ szakképesítés megszerzését célzó ingyenes szakmai képzését.

2024. okt. 11.
felnőttképzés


KIMIKK

    • SZC logo fehér
    • Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

      9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

    • Telefon: +36-20-250-2313

      E-mail: info@vmszc.hu

      OM azonosító: 203062

      Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


    2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum