Ugrás a fő tartalomra

9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.


+36-20-250-2313

Hírek


2024. jún. 13.
Oladi Technikum
 • esemény

8. Globális Fenntarthatósági Divathét

A 8. Globális Fenntarthatósági Divathét 2024. június 3-8 között idén is izgalmas programmal várta a fenntartható divat iránt érdeklődőket.

8. Globális Fenntarthatósági Divathét

Idén az esemény a hagyományőrzéstől az innovatív, fenntartható és körkörös divattal kapcsolatos tervezés, gyártás, anyagok, a textilhulladékok kezelése és a fenntartható divat témáival foglalkozott.

Ez egy egyedülálló éves globális esemény, amely nemzetközi konferenciát, workshopokat, sajtókonferenciát, divatbemutatókat, valamint a fenntartható és körforgásos divatnak szentelt kísérő rendezvényeket egyesít. A tapasztalt, magasan képzett szakemberek és nemzetközileg is ismert tervezők mellett – akik példaképként szolgálnak ezen a területen – mindig van hely a kreatív fiatal, tehetséges, feltörekvő szakemberek és tervezők számára.

A divatbemutató 2024. június 7-én 19 órai kezdettel került megrendezésre a FUGA- Budapesti Építészeti Központban, melynek tiszteletbeli meghívottjai voltak iskolánk oktatói és diákjai is.

Számos híres tervező mellett idén a díszvendég Justin Haynes amerikai tervező volt, aki tagja a neves Council of Fashion Designers of America szervezetnek és a JUS10H márkájával vált híressé, amely upcycled férfi és női konfekciót egyaránt tartalmaz.

A divatbemutató kezdő programjában nagy megtiszteltetésként megélve a Budapesti Kézműves Kamara által szervezett Divatviadal verseny nyertes ruhái és megálmodói mutatkoztak be, iskolánk végzős divatszabó tanulói: Velladics Vivien és Nemes Jázmin.

Iskolánk Divat-, jelmez- és díszlettervező 9. évfolyamos tanulói (Barcsánics Viola Dorka, Németh Daniella, Papp Lilla) is részt vehettek, motiválódhattak, betekintést nyerhettek egy nemzetközi öko divatbemutató érzésébe. Vidám hangulatban, divatbemutatós élményekkel, megbeszélni valókkal tértek haza.

Képgaléria

Megosztás

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


INGYENES KÉPZÉSEK SZOMBATHELYEN!

INGYENES KÉPZÉSEK SZOMBATHELYEN!

A Vas Vármegyei Szakképzési Centrum szakképző iskolái 2024 őszén szakképesítés megszerzését célzó ingyenes szakmai képzéseket terveznek indítani.

2024. jún. 27.
felnőttképzés
Szakképzési kiválóság-központ: lehetőség, kihívások, hozadék

Szakképzési kiválóság-központ: lehetőség, kihívások, hozadék

2024. június 5-én rendezték meg a "Szakképzési kiválóság-központ: lehetőség, kihívások, hozadék" című workshopot, amelyen a Vas vármegyei Szakképzési Centrumot Szentgyörgyvári Róbert kancellár, Rettegi Attila főigazgató, Kis-Bauer Szilvia projekt menedzser, valamint Birosz Pál Tamás főigazgató-helyettes képviselte.

2024. jún. 25.
Kremser Csaba
Erasmus '23 után, Erasmus '24 előtt

Erasmus '23 után, Erasmus '24 előtt

A 2023-as Erasmus+ projektidőszak lezárása és a 2024-es időszak előkészítése céljából tájékoztató előadást tartottak a Vas Vármegyei Szakképző Centrumban, Birosz Pál Tamás projektvezető, igazgatóhelyettes vezetésével.

2024. jún. 25.
Kremser Csaba


KIMIKK

  • SZC logo fehér
  • Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

   9700 Szombathely, Akacs Mihály u. 8-10.

  • Telefon: +36-20-250-2313

   E-mail: info@vmszc.hu

   OM azonosító: 203062

   Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


  2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum